Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Produkt dnia
Zestaw dla kucharza - w każdej gastronomii - czarny
Zestaw dla kucharza - w każdej gastronomii - czarny
159,00 zł 149,00 zł 129,27 zł 121,14 zł
szt.
Bluza medyczna, chirurgiczna damska  kolor fioletowy
Bluza medyczna, chirurgiczna damska kolor fioletowy
58,00 zł 47,15 zł
szt.
Zapaska kucharska kelnerska barmańska czarna dł. 40cm
Zapaska kucharska kelnerska barmańska czarna dł. 40cm
17,91 zł 14,56 zł
szt.
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 805
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 805
59,00 zł 47,97 zł
szt.
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1469
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1469
59,00 zł 47,97 zł
szt.
Komplet medyczny damski 100% bawełna niebieski
Komplet medyczny damski 100% bawełna niebieski
120,00 zł 97,56 zł
szt.
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1046
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1046
59,00 zł 47,97 zł
szt.
Komplet medyczny damski 100% bawełna czarny
Komplet medyczny damski 100% bawełna czarny
120,00 zł 97,56 zł
szt.
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1343
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1343
59,00 zł 47,97 zł
szt.
UNIFORM MEDYCZNY BIAŁY LEKARSKI BLUZA+SPODNIE
UNIFORM MEDYCZNY BIAŁY LEKARSKI BLUZA+SPODNIE
129,00 zł 104,88 zł
szt.
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1002
Bluza medyczna damska fartuch kolorowy wzorek 1002
59,00 zł 47,97 zł
szt.
Bluza szefa kuchni MeshAir Pro długi rękaw czarna
Bluza szefa kuchni MeshAir Pro długi rękaw czarna
94,91 zł 77,16 zł
szt.
Bluza kucharska damska, kitel biały długi rękaw
Bluza kucharska damska, kitel biały długi rękaw
63,00 zł 51,22 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

 

Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu Internetowego jest Jarosław Werner,  prowadzący działalność gospodarczą pod firmą  Modern Company – Jarosław Werner wpisany

do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej

przez Minister Przedsiębiorczości i Technologii, posiadający: adres miejsca wykonywania działalności i

adres do doręczeń: ul. Czerwonych Maków 15 59-220 Legnica, 695-136-18-06, REGON 383535738, e-mail: biuro@modernbhp.pl, zwany dalej „Administratorem” i będący jednocześnie

Usługodawcą Sklepu Internetowego i Sprzedawcą.

Dane kontaktowe inspektora ochrony danych wyznaczonego przez Administratora: Jarosław Werner

biuro@modernbhp.pl

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe (imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres doręczenia, numer telefonu, adres e-mail) ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

Przetwarzanie Państwa danych osobowych pozwala nam na świadczenie usług m.in. utrzymanie Państwa konta, realizowania zamówień, kontakt związany z wykonaniem umowy, a także przesyłanie informacji marketingowych (w tym  newslettera).

Dane osobowe na przetwarzanie, których wyrazili Państwo zgodę będą przechowywane do czasu cofnięcia przez Państwa zgody

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

W sprawach nieuregulowanych regulaminem zastosowanie mają postanowienia Kodeksu cywilnego i odpowiednich ustaw prawa polskiego, a także prawa Unii Europejskiej, w szczególności RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl